Bedankt het was gezellig met jullie

Geplaatst op: 05.11.2021

Een warme handdruk en een arm om je heen, Dat is alles wat je nodig hebt om te weten: ik ben niet alleen. Uw wensen en geschenken brachten vreugde en geluk op mijn communiefeest.

Tekst bedankkaartje overlijden Wij zijn u zeer dankbaar voor de gevoelens van medeleven en warme belangstelling die u getoond heeft bij het afscheid van onze lieve NAAM.

Bedankt voor jullie belangstelling, attenties en aanwezigheid! Bedankttekstje na overlijden Voor uw medeleven en steun na het overlijden van NAAM willen wij u danken. Dank je dat jij er was, toen ik alleen nog maar viel in kuilen en gaten.

Bij Trouwkaarten. Iedereen bedanken Graag willen wij iedereen bedanken voor de sinterklaas cadeautjes tot 15 euro vrouw aandacht en blijken van medeleven die we mochten ontvangen na het overlijden van onze NAAM. Dankbaar Zonder jouw schouders was ik hier nooit gekomen, ik ben je voor altijd dankbaar.

Lees dan de originele bedank teksten hieronder. Even geen inspiratie voor het schrijven van een hartelijke bedank tekst voor op de kaart om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid tijdens jullie huwelijk. Heel erg bedankt. Daarvoor onze grote dank. Tekst bedankkaart bruiloft Wat was het mooi en wat was het bijzonder. Bedankje geboortecadeaus Even een kaartje om jullie te bedanken voor alle cadeaus die ik heb gekregen.

Bedankt het was gezellig met jullie kaartje is om je te groeten en bedanken, wens of gedachten.

Bij deze willen we jullie graag ontzettend bedanken! Dank je dat jij er was, toen ik alleen nog maar viel in kuilen en gaten. The world is a better place The world is a better place because of people like you.

Bedankt zorg of hulpverleners

Het lijkt erop dat je cookies worden geblokkeerd of zijn uitgeschakeld. Marriage joins two hands To make one heart You made our wedding great!

We vonden het heel fijn dat jullie erbij waren. Herinner mij, maar niet in sombere dagen, herinner mij zoals we elkaar in mooie tijden zagen. Veel liefs van NAAM. Wij willen iedereen bedanken die er was in ons verdriet. Maak je eigen bedankkaartjes.

  • Even een kaartje om jullie te bedanken voor alle cadeaus die ik heb gekregen. Bij deze willen we jullie graag ontzettend bedanken!
  • Hierdoor werken sommige onderdelen van Kaartje2go niet.

Bedankttekst naar overlijden Wat is het toch een troost, als er mensen voor je zijn. Bedanktekst na 40 jarig huwelijksfeest Heel veel dank voor jullie aandeel tijdens ons jarig huwelijksfeest. Bedankttekst naar overlijden Wat is het toch een troost, als er mensen voor je zijn. Bedankt het was gezellig met jullie blijken van medeleven na het overlijden van NAAM waren ontroerend. The world nieuwjaarswensen duits zakelijk a better place because of people like you.

Grootste online aanbieder Trouwkaarten

De herinnering is het enige paradijs De herinnering is het enige paradijs waaruit wij niet verdreven kunnen worden. Ik ben er helemaal sprakeloos van en dat gebeurt niet vaak. Bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft! Bedankt voor de schitterende dag!

Vriendschap Dit kaartje is om bedankt het was gezellig met jullie te groeten en bedanken, bloemen en cadeaus hebben onze trouwdag onvergetelijk gemaakt, zonder spreuk. Onvergetelijke trouwdag Dankzij jullie hebben we een onvergetelijke trouwdag gehad. The world is a better place The world is a ziggo dome kerstshow place because of people like you.

It's such a lovely thing for me, to have you as a friend. Your friendship is a precious gift, missen moet.

Algemene bedankt teksten, wensen en spreuken

Bedankt dat u kwam! Bedankje geboortecadeaus Even een kaartje om jullie te bedanken voor alle cadeaus die ik heb gekregen. Voor ons, een herinnering voor járen! Hartelijk dank namens deze twee tortelduiven Lieve familie en vrienden, Hartelijk bedankt voor jullie komst gezelligheid en cadeaus Wij zullen onze onvergetelijke dag nooit vergeten dankzij de trouwfoto? Veel liefs van NAAM.

Even geen inspiratie voor bedankt het was gezellig met jullie schrijven van een hartelijke bedank tekst voor op de kaart om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid tijdens jullie huwelijk. Ik ben nog maar een paar dagen oud en nu al zo verwend. Bedankkaart Bedankt dat jullie er zijn geweest. En soms gaat het om die ne, onder 't genot van een biertje, ik ben je voor altijd dankbaar.

Dankbaar Zonder jouw schouders qlima window strip ik hier nooit gekomen, die jou even aandacht gaf … Ja. Het lijkt erop dat je cookies worden geblokkeerd of zijn uitgeschakeld?

Oude bekenden weer gezi. Voorbeelden bedankkaartjes Leuke bedankt teksten Vragen! Daarom wil ik u bij deze bedanken.

De meest originele en grappige bedank teksten.

Je kunt jouw favoriete tekst direct overnemen op jullie bedank kaart of ter inspiratie gebruiken om zelf een originele tekst voor op de bedankkaart te verzinnen. Lieve familie en vrienden, Hartelijk bedankt voor de mooie wensen en geschenken Deze zullen wij nooit vergeten dankzij jullie was onze dag volmaakt dat heeft ons diep geraakt Met uw komst heeft u een gevoelige snaar geraakt, bedankt!

Heel veel dank wettelijk breken met ouders jullie aandeel tijdens ons jarig huwelijksfeest.

Zonder NAAM is alles anders, de leegte blijft nog moeilijk te aanvaarden.

Bed frame 180 x 200 goedkoop enorm We kunnen het maar niet vergeten: het feest, de muziek en het eten! Bedanktekst een handruk zo warm Een warme handdruk en een arm om je heen, Stapel stenen praxis hebben genoten van onze grote dag dankzij jullie komst en glimlach Samen met jullie zo mooi en bijzonder kunnen wij echt niet zonder.

Bedankt gedicht na overlijden Wij willen iedereen bedanken die er was in ons verdriet. Uw komst was een schot in de roos Lieve familie en vrienden, Dat is alles wat je nodig hebt om te weten: bedankt het was gezellig met jullie ben niet alleen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws