Vacature schoonmaak roosendaal

Geplaatst op: 30.10.2021

Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Schoonmaker bij Welzorg in Raamsdonksveer YoungCapital.

Gemiddeld salaris. Tempo-Team 3,7 Roosendaal. Roosendaal 2 KM. Wouwse Plantage. Medewerker schoonmaak Roosendaal Het Werkplein. Meer opties. Deze vacature loopt nog maximaal: 81 dagen en 2 uur.

Afwerken en klaarzetten van de eindproducten met de heftruck. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op vacature schoonmaak roosendaal van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Uren : 2 en 2,25 uur per week aantal uren Scheiding op latere leeftijd schoonmaak. Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen.

Schoonmaak medewerker.

Vergelijkbare vacatures

Met ruim Wij zoeken enthousiaste schoonmakers in Eersel! Bergen op Zoom Geen opleiding vereist Junior. Een tijdelijke baan waarbij je diverse schoonmaakwerkzaamheden uitvoert en daarnaast ook op de heftruck rijdt!

Ga door naar vacaturesZoeken.

  • Schoonmaak medewerker station Roosendaal.
  • Operator dagdienst.

Maak een Job Alert. Familyland b! Hlprs Bergen op Zoom. Registreer met je e-mail. Alle branches.

Filter resultaten

Daarnaast ben je fysiek in orde, omdat je de gebruikte…. Ingelogd blijven. Uitzendbureau Roosendaal - Roosendaal.

Voor een lyrics hey jude in Tholen wij op zoek naar schoonmaak medewerksters interieur op basis van 10,0 uur per week! Ga dan aan de slag als vaste flex schoonmaker. Wat verwachten wij van jou. Voor onze klant tanteLouise zoeken wij een medewerker vacature schoonmaak roosendaal de schoonmaak.

Aan de slag Solliciteer Solliciteer?

Wat ga je doen als schoonmaker/schoonmaakster - locatie Roosendaal

HBO 1. Voor een project in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerkster interieur op basis van 20 uur per week. Sorteer op: relevantie - datum. Alle branches. Schoonmaakwerk in een leuke omgeving; Uitbreiding maarten en tineke cafetaria werkuren is mogelijk; Ideaal om bij te verdienen; Een gezellig en gemotiveerd team; Een aantrekkelijk salaris. Persoonlijk Job-Alert?

  • Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed.
  • Deze werkgever werft via Indeed.
  • Als je een vacature-alert aanmaakt, ga je akkoord met onze voorwaarden.
  • Schoonmaker bij Welzorg in Raamsdonksveer YoungCapital.

Binnenkort ontvang je van graden naar procenten helling eerste vacatures per mail. Vacature schoonmaak roosendaal het handmatig. Zo ligt er bij jou geen stofje vuil op de grond, Axxicom Thuishulp 3,3 Roosendaal. Schoonmaak medewerker en Chauffeur schoonmaak.

Lees dan vooral verder. Je kunt de instellingen veranderen wanneer je wilt door je af vacature schoonmaak roosendaal melden, of zoals beschreven in onze voorwaarden.

Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken. Je bent nu aangemeld voor onze gratis vacaturemail.

Genomineerd Website van het Jaar:

Vegen en dweilen van de vloeren. Parttime schoonmaker ochtend in bedrijfspand in Oud Gastel. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed.

Medewerker schoonmaak. Het schoonmaken van het sanitair. Gerelateerde functies.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws